“Fiecare fiinţă trăieşte în condiţii perfect adaptate nivelului său de evoluţie!”

“Cea care determina vibratiile pe care le poate suporta un corp este compozitia sa chimica. Daca un corp este supus unei radiatii superioare fortei sale de rezistenta, intregul sistem nervos va suferi. Acest proces poate conduce la o depresie nervoasa foarte profunda, sau chiar la o boala mintala. Daca numarul de vibratii al acestei forte depaseste intinderea unei octave, forta devine mortala. De aceea, atunci cand dorim sa largim constiinta unui om pentru ca el sa poata absorbi si suporta forta divina pe un nivel elevat, trebuie mai intai sa-i pregatim corpul, supunandu-l – printre altele – unui anumit proces chimic, astfel incat diferenta vibratorie sa nu depaseasca niciodata o octava. In caz contrar, el ar muri.”

“Asadar, materia din care sunt alcatuite trupurile oamenilor aflati pe nivele diferite de constiinta nu seamana decat in  mod aparent. In realitate, ele sunt alcatuite din elemente chimice diferite, a caror rezistenta corespunde nivelului de evolutie al spiritului care locuieste in ele.”

“Cat timp am fost eleva scolii de neofiti am fost nevoita sa accept o dieta foarte severa pentru a-mi transforma chimic toate celulele corpului si pentru a-mi dezvolta forta de rezistenta necesara pentru a putea suporta vibratiile din ce in ce mai inalte. Fiecare modificare chimica a materiei antreneaza implicit rezistenta acesteia fata de  fortele care trec prin ea. Acum trebuia sa ajung la punctul culminant al procesului. In aceasta perioada nu am mancat decat radacini si ierburi speciale pe care le mestecam foarte bine, caci nu trebuia sa le inghit decat sucul. Aceste ierburi si radacini actioneaza indeosebi asupra organelor de eliminare, dar si pentru intarirea inimii si a nervilor, pentru ca procesul sa nu slabeasca organismul.

Dupa cateva zile am inceput sa ma simt incredibil de usoara, aproape imateriala, in timp ce facultatile mele de concentrare spirituala s-au amplificat; niciodata pana atunci nu gandisem atat de clar si nu putusem percepe cu o acuitate atat de perfecta adevarurile spirituale. Un post simplu, fara aportul de plante energetice, permite atingerea unui nivel ridicat de concentrare, dar nervii organismului pot suferi foarte mult de pe urma lui, caci desi postul ii face hipersensibili, el ii slabeste deopotriva. Aceste plante au, asadar, menirea de a elimina toate dezavantajele postului negru.”

“Un om obisnuit, cu un corp suficient de bine pregatit, ar putea suporta fara niciun pericol vibratiile unui geniu, adica frecventa celui de-al cincilea nivel. El ar simti chiar o stare de fericire divina. Caci atat timp cat ramane suportabila, orice fiinta superioara trezeste in fiinta obisnuita un sentiment de mare fericire.

Vibratiile inferioare celei specifice individului provoaca depresii, teama si disperare.

Orice fiinta intuitiva cunoaste sentimentul de fericire asociat cu starea de constiinta intensificata. Cei care beau vin sau care se folosesc de droguri chimice cauta de fapt aceeasi fericire, amplificand tensiunea aplicata nervilor lor. Revenirea la propriul lor nivel ii face sa coboare insa de fiecare data tot mai jos.

Elisabeth Haich – “Iniţierea”

Un răspuns

  1. […]     https://nimicniciodata.wordpress.com/2010/01/02/%e2%80%9cfiecare-fiinta-traieste-in-conditii-perfect-…        […]

Lasă un comentariu